divendres, 24 de maig de 2013

MANOLITO, EL CUMPLEAÑOS EN EL ZOO / MANELET, L'ANIVERSARI AL ZOOLOGICJa ha sortit a la venta el primer llibre de les aventures d'en Manelet. Un micro-conte per nens de 3 a 5 anys que té com objectiu incentivar l'estima per la lectura als més menuts i que, tant les mares com els pares, es familiaritzin a relatar contes als seus nens.

És un projecte solidari ja que amb la compra d'aquest llibre estaràs afavorint que un altre nen a l'Àfrica, l'Índia o Amèrica també ho llegeixi. Aquest és el projecte «Manolito Viatja pel Món».

En Manolito (Manalet) és un minyó de 7 anys que viu amb la seva família; pares, avis i germans. És el més petit de casa cosa que fa que visqui tot allò que li passa a la seva família d'una forma molt especial. En Manelet va descobrint el món, els sentiments, per persones i la vida a través de les petites coses del dia a dia.

Aquest primer llibre, L'ANIVERSARI AL ZOOLOGIC, en Manelet ens explica la seva aventura al Zoo el dia del seu aniversari. Allà, amb companyia dels animals, s'adonarà de com n'arriba de ser d'important pel seu pare malgrat algunes vegades sembli que esta massa ocupat.

Pares: clicant aquí podeu consultar una guia sobre els temes que es poden tractar al voltant d'aquest conte amb els vostres fills. 

Per més informació d'en Manolito clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada