dilluns, 27 de maig de 2013

IV FIRA DEL CONTE DE MEDINYÀ 2013


Els dies 1 i 2 de juny es celebra a Medinyà (a 15 min. de Girona, consulteu aquí) la fira més important de Catalunya dedicada al conte (als seus escriptors i il·lustradors).

Com cada any el dissabte podeu gaudir, a la tarda, del Concurs de narració ora "Joan Bahí" i a les 21h teatre (consulteu aquí) i el diumenge a partir de les 10 del matí la fira obra les seves portes. 

El diumenge podreu gaudir de les tradicionals parades d'artesans, il·lustradors, editorials i talleristes entre les que em trobo jo. Per tota la fira es podrà participar a diferents espectacles, jocs i tota mena d'activitats sempre pensades pels més menuts de la casa.

Aquest any jo hi participo triplement; amb novetats pel que fa al Papercraft, com a tallerista amb dos tallers diferents i amb una col·laboració molt especial amb un conte que es diu, Manelet «L'Aniversari al Zoologic». Jo en sóc la il·lustradora amb guió de Manfred Samulat. Aquest conte el podeu trobar traduït a quatre llengües: català, anglès, alemany i castellà. Per més informació de venta cliqueu aquí

Aquest any estic en un lloc privilegiat; al mig del carrer principal on es celebra la Fira (C/ Pere Roure). Consulteu aquí el mapa d'ubicacions.

PAPERCRAFT

TEATRET DE SOBRETAULA (novetat)


De 3 a 5 anys: Pinta, retalla i juga amb el malvat pirata nas de ganxo i els seus amics (inclou 8 figures i el vaixell). També inclou un joc de lluita de preguntes amb el que pots enfrontar els personatges i guanyarà el més llest.

CONTES DE PAPER PER JUGARDe 5 a 12 anys: Podreu trobar els contes de sempre per PINTAR, RETALLAR, ENGANXAR i JUGAR en català i anglès: La ventafocs, La caseta de xocolata, La caputxeta vermella i La castanyera.

HABITACIÓ D'HOSPITAL (novetat)


A partir dels 12 (o amb ajuda dels pares): Munta aquesta habitació i juga a metges i pacients. Inclou vídeo explicatiu del muntatge via web.

ELS TALLERS 


 

Mixines per 1€ fins a final d'existències.


Taller de vinils a 2€ fins a final d'existències. Podreu triar diferents figures: papallones, elefants, bolets, núvols, llunes... o fer-lo tu mateix! 
(NOVETAT!)


IL·LUSTRACIÓ

Ep, en Manelet també hi serà! 

No saps qui és en Manelet (Manolito)? Clica aquí per conèixer el projecte Manelet viatja arreu del món i el seu primer llibre.

Per accedir a la informació de la fira clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada