dissabte, 17 de novembre de 2012

Presentació de "ResCATallats, Humor independent contra la crisi"


Clica la imatge per veure millor. 
La presentació és el dimecres 28 de novembre a les 19,30h a la Llibreria Alibri 
(C. Balmes, 26, Barcelona).

ResCATallats

Humor independent contra la crisi

Els dibuixants d’El Web Negre ofereixen, en aquest llibre, una versió humorística i satírica, irònica no exempta de sarcasme, però, sobretot, plena de veritat i bon rotllo, del que ens està passant.

Sempre ens quedaran els ninotaires!

Els principals ninotaires del país continuen fuetejant les consciències amb la visió de la crisi des de la sàtira i l’absurd. En aquest volum trobarem la crònica de les retallades, el pre-rescat, el rescat total, sense embuts i amb molta ironia amb les vinyetes i tires còmiques dels millors humoristes del país. 

El que hem viscut l’últim any:

Crisi de collons, el capital monopolista desbocat, corrupció enquistada, polítics que no hi toquen, banquers bandarres, retallades salvatges, impostos esfereïdors, misèria creixent, rescats... i un 11 de setembre de pel·lícula, eleccions anticipades, consulta sobiranista. És massa seriós i transcendent per deixar explicar-ho als sapastres de sempre: gràcies a tots els déus i a sa mare, sempre ens queda el ninotaire per entendre el dia a dia!

Un llibre il·lustrat, divertit, on el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.

Els autors:

Llibre col·lectiu on els il·lustradors del Web Negre col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de l’Estat: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada