diumenge, 4 de novembre de 2012

NOUS CURSOS A PARTIR DEL GENER DEL 2013: INTRODUCCIÓ AL PROGRAMARI LLIURE DE DISSENY GRÀFIC

De cara a principis d'any engego tres nous cursos relacionats, aquesta vegada, amb el disseny gràfic i la il·lustració amb programari lliure: GIMP / INKSCAPE / SCRIBUS

Què és el GIMP? És un programa d'edició de imatges. Se'l considera la versió gratuïta més completa que podem trobar del Photoshop. Treballarem imatge fotogràfica i també il·lustració amb el nou Gimp Paint Studio que és un paquet de eines noves que doten al Gimp de noves i millorades capacitats per treballar dibuix i pintura.


Què és l’INKSCAPE? És un editor de gràfics vectorials. Se'l considera la versió gratuïta més completa que podem trobar del Illustrator, el Freehand o el CorelDraw.

Treballarem el que és il·lustració vectorial i veurem com es creen dibuixos d'aparença 3D, botons, logotips.... Una de les majors capacitats d’aquest programa són els filtres que superen les possibilitats dels programes de pagament. Versió 0.48.2-1.Què és el SCRIBUS? És un programa de maquetació de pagines molt útil en la creació de publicacions por ordenador. Se'l considera la versió gratuïta més completa que podem trobar del Adobe PageMaker, QuarkXPress y Adobe InDesign. Treballarem la maquetació bàsica, i veurem les possibilitats que el programa ens ofereix sobretot alhora de preparar les nostres pròpies publicacions impreses o virtuals. Versió 1.4.1.

1 comentari:

  1. Caram Meri, molt interessant. Estaré a l'aguaït per quan vagis posant els horaris i els preus

    ResponElimina