dimarts, 24 de gener de 2012

Phinnium: La Botiga Creativa a Salt (Girona)

"La creativitat no consisteix en una nova manera, sinó en una nova visió."
Edith Wharton (escriptora i dissenyadora americana)

Fa poc temps han anat proliferant a les grans ciutats i ara també a Girona un model de botiga d’alló més original. Són el que s’anomenen Botigues Creatives. Què s’hi compra? Doncs això mateix; creativitat. Són botigues que imparteixen tota mena de cursos i tallers per tothom i totes les edats. També hi venen tota mena de productes destinats a la creació; les manualitats i el divertiment.

Això, i molt més és el que podeu trobar a Phinnium Botiga Creativa a Salt (Girona). Clica la imatge per visitar la web.

També pots fer-te seguidor/a al Facebook per anar rebent les novetats i formar part del club d’amics.


Actualment hi ha cursos per tothom!

Pels més menuts: Modelat en Fang, argila polimèrica, pasta de modelar Plus (Fimo sense cocció), plastilina natural. Joieria amb filferro d'alumini. Cordill endurit. Macramé senzill. Papiroflèxia. Pintura: sobre paper, sobre roba i sobre seda. Treball amb ceràmica, vidre, pòrex, estany... Decoració amb decoupage, collage... També tallers especials que es van renobant com el taller de happening i d'expressió artística.

Pels grans (sols o en família): Taller d’art lliure i el taller de swarosky. El monogràfics de sugarcraft i pròximament patchwork i scrapbooking... També yoga i pilates. I a compartir mares i filles el taller Swarosky. I tot allò que puguis suggerir!

També pròximament hi ha en preparació alguns cursos que impartirà una servidora com el taller d’art d’avantguarda, per adults (per més informació clica aquí). El taller de contes artesanals, en família (per més informació clica aquí). Per nois i noies cursos de còmic i il•lustració.

No deixis de consultar la revista de Phinnium on pots trobar les novetats clicant aquí.
Per més informació posa’t en contacte amb la mestre de cerimònies, la Vanessa a aquest mail, trucant al telèfon 972 236 427 o dirigint-te directament a la botiga que la pots trobar al c/Major, 75-77 (Salt- Girona) . Aquí el mapa.

Vine a endinsar-te en un món de fantasia i creativitat on posaràs en marxa tots els teus sentits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada