dimecres, 21 de desembre de 2011

Bocins d'art i disseny: Treure qualsevol desperfecte de la pell d’una fotografia amb el photoshop

De fet, es pot fer de moltes maneres; amb el botó del dit, extraient una mostra i posant-la a sobre amb una nova capa, pintant-hi sobre jugant amb la intensitat del pinzell... però hi ha una forma ràpida i sencillísima per fer-ho i és la següent:


Vosaltres què penseu; el tatuatge és real o un muntatge fet amb photoshop? Ara ho veurem.

1. L’eina que farem servir és la que sembla un tireta però es diu “Pinzell Corrector”. Per fer-la anar cal que la seleccionem.

2. Amb la tecla “Alt” cal que seleccionem, com us marco a la foto una zona on puguem prendre una mostra de pell “neta”. Ens apareix un signe que us he dibuixat en gran a la foto; és un punt de mira, una mena de diana.

3. Ara anem a pintar normalment la zona que volem esborrar. En aquest cas el tatuatge.


4. Fixeu-vos que algunes zones queda molt net però altres queda un rastre de grisos. En aquest cas, fem una segona, tercera, quarta... passada fins que ens quedi tot net.


5. Potser caldrà agafar una nova mostra. Ja us haureu fixat que aquesta eina el que fa es reproduir a la zona que volem la zona el que hem seleccionat al principi fent una mena de fusionat. Però que si no vigilem i ens passem de la zona que ens interessa es reprodueixen parts del dibuix que no ens interessa. Veieu com se m’està reproduint en un altre lloc el cordó del collaret?El mateix procediment serveix per qualsevol imperfecció de la pell; grans, cicatrius, pigues, taques...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada