divendres, 16 de desembre de 2011

Bocins d'art i disseny: Donar color a una fotografia en grisos en només 4 passos

Són 4 passos... i una mica de paciència.

Aquí tenim l’original en grisos. Com millor sigui la qualitat de la fotografia millor ens anirà per pintar-la. Pot ser recomanable encanejar-la en tons de grisos encara que sigui l’original ja ho sigui i així evitem que es vegin pixels de color que poden fer lleig.Pas per pas:

1. Agafem un pinzell de punta dura (que no difumini).

2. Posem el mode a color.

3. Anem pintant la superfície amb els colors que vulguem. Penseu que els colors més apagats us quedaran molt més realistes.


4. Pintem alguns detalls d’ombres amb un pinzell de punta difuminada: coloret a les galtes i altres punts, ombra d’ulls d’un blau molt suau i els llavis que els hem fet a dos temps jugant amb el valor de opacitat que està a la part superior. L’hem posat al 50% i fent dues passes em anat fent el color més pur).

Temps: 1:30h – 2h. I aquí la Marilin, de nou, en tot el seu esplendor.


Pels blans dels ulls i les dents podem remenar una mica la opció de Sobreexposar (l'eina que sembla una lupa negre) amb la opció de il·luminacions i aclarir. Si no ho feu igualment queda molt bé.

Pensa que el mateix procés pot valer per un dibuix en llapis com aquest i el resultat en poc menys de 10 min és fantàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada