divendres, 25 de novembre de 2011

NADAL ARTESÀ I PERSONALITZAT; O COM SER SOLIDARI D'UNA ALTRE MANERA

Per aquest Nadal us proposo que feu les vostres compres no en els grans magatzems de porqueries sinó que compreu a artistes, artesans i autònoms o petits empresaris en general. Aquí us deixo una llista de persones i possibles encàrrecs que podeu fer i que us l'enviïn a casa (us estalvieu l'haver de anar desesperadament pels carrers plens de gent i, alhora, ajudeu a una economia de proximitat basada un consumisme molt més responsable i de qualitat.

Emprenedors

Aquí podeu veure el treball d'una jove autònoma de Girona, Roser, que ofereix educació canina, classes de clicker, passejos, assessorament per a l'elecció d'un cadell ... entre altres serveis. Si sou de Girona o rodalies podeu regalar un val per a algunes sessions d'educació canina a un amic que tingui gos (podeu accedir als vals des de aquí)Visiteu la seva pàgina web on hi ha tota la informació (clica la imatge). En aquest mail de contacte i preguntar, proposar o encarregar el que vulgueu - lladruc@hotmail.com

Si sou de lluny, Lladruc, ofereix productes i joguines canines força curioses; com el Kong, les pilotes irrompibles, les joguines dispensadors de menjar...Podeu veure més informació aquí

Els artistes, sempre a punt

Caricaturistes i humoristes

El web negre

Il·lustracions

Estil manga
Marisa - http://marisaotakucsi.deviantart.com/
Marta Quirante – http://solaroni.deviantart.com/
Marcel Pérez – http://zuthell.deviantart.com/

Estil Europeu
El que faig jo! – http://www.merigilcat.blogspot.com/
4 Rius de Tinta (col·lectiu de dibuiaxants) – http://www.4riusdetinta.blogspot.com/

Contes personalitzats


Estudi Xevidom*També fan caricatures, auques, etc. http://estudixevidom.wordpress.com/

Fanzines, còmics i llibres
Tetas - (4€) - http://www.timoneda.es/
Píxeles (5€) - http://www.timoneda.es/

Artesans

Bisuteria personalizada i friki

Clica l'imatge per veure més.

Coses gratis

El meu còmic - David Lynch y sus amigos.

Webcomics (si us en agrada un, ¿per qué no us poseu en contacte amb l'autor i li demaneu permís per utilitzar el material per fer un llibret i regalar-lo?)

Wee
Subcultura

Hi ha milers de coses i no vaig a posar-les totes, només he posat una petita mostra d'alguns amics i coneguts però està obert a tothom. Si voleu oferir-vos podeu deixar el vostre enllaç de comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada