dimecres, 14 de setembre de 2011

COM ES VA FER EL DIBUIX PER L’11 DE SETEMBRE?

Aquest dibuix es va publicar ahir a la revista El Web Negre i la podeu veure aquí junt la resta de dibuixos i dibuixets d’aquest any.

Aquest any podem veure com podem aprofitar un dibuix que ens ha quedat bé per un altres dibuix muntant-ho amb el Photoshop (o el Gimp, que és gratuït).

Com que aquest gat m’ha quedat prou bé en el primer esbós, el trasllado al segon. Com? És molt senzill.

Pas 1 – Aquí tenim escanejats els dos dibuixos.
Pas 2 – El retallem amb l’eina LLAÇ POLIGONALPas 6 – No t’oblidis fusionar (acoplar) les capes; ves al les opcions de la part superior: clica CAPA, després selecciona ACOPLAR CAPAS (recorda que només es fusionen les capes visibles!).


Pas 5 – Ara, ho tenim per capes i podem netejar fàcilment les restes del dibuix del gat superposat seleccionant-ne l’espai en blanc amb l’eina VARETA MÀGICA i usant la GOMA D’ESBORRAR. Sortirà el dibuix de sota.Hi ha 3 tipus de llaços; el poligonal que podem controlar nosaltres establint línies rectes entre els punts que nosaltres marquem amb el ratolí, el llaç que és força incontrolable i imprecís i el llaç magnètic molt precís però un pel incontrolable ja que es fixa automàticament a la línia negre que va trobant més a prop de la zona que senyalem amb el ratolí. Feu proves amb els tres i podeu veure quin us va més bé.

Pas 3 – Tallem i Copiem el dibuix on volguem.

Pas 4 – El podem moure per centrar-lo on vulguem amb l’eina MOURE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada